elektriker i bergen

El-sjekk og elkontroll

En elkontroll skal redusere faren for brann og skal ivareta sikkerheten i ditt elektriske anlegg. Selv om det er mye du selv kan gjøre for å forebygge uhell, er det mange feilkilder som kun oppdages av fagfolk med rette utstyret. Dette gjelder bl.a. varme punkter- eller jordfeil i sikringsskapet ditt som ikke kan sees med det blotte øyet. Dette kan gi livsfarlig støt, ødelegge utstyr og forårsake brann. Jevnlig sjekk av det elektriske anlegget reduserer faren for alvorlige skader og konsekvenser.

Når vi utfører en elkontroll søker vi etter varme som kommer fra feil i det elektriske anlegget.

Ikke vent med utbedring av ditt elektriske anlegg til etter at skader har oppstått.

Du bør la fagfolk sjekke anlegget minimum hvert femte år. Jevnlig elkontroll kan også gi deg rabatt på forsikringspremien. Elkontroll bør være en selvfølge ved eierskifte, dette for å unngå en konflikt etter eierskifte.

Finner vi mangler under din elkontroll vil vi komme med råd om forbedring til deg som boligeier. Hos oss får du tilsendt detaljert tilstandsrapport etter utført elkontroll.

Gjennomfør en elkontroll nå – unngå ubehagelige overraskelser!

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss
Lightning

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Star Elektro er et trygt valg når du trenger hjelp med det elektriske!