Lightning

Gulvvarme og varmestyring

Gulvvarme gir eksklusiv komfort og effektiv oppvarming av boligen din, er like aktuelt hele året og egner seg like godt i stua og kjøkkenet som på badet. Det gir en behagelig varme og er mye mer barnevennlig enn varmeovner.

Vi leverer varmekabler for innstøping og varmefolie til bruk under parkett/laminat.

I begge tilfeller har vi ulike varianter av temperaturstyring som gjør energibruken effektiv og behagelig. Star Elektro hjelper deg med å gjøre det beste valget for din bolig, og installerer løsningen i henhold til dagens forskrifter. Husk at varmekabler og varmefolie kan kun kobles til og legges av en autorisert installatør.

Våre termostater er intelligente termostater som kan senke temperaturen om natten og dermed bidra til strømsparing. Produktene våre er av høy kvalitet, pålitelige, sikre og brukervennlige.

Ønsker du en smartere temperaturregulering kan vi levere SmartHus løsninger med mange ulike funksjoner og muligheter for varmeregulering, energibesparing og fjernstyring.

Kontakt oss via skjemaet til høyre for et uforpliktende tilbud skreddersydd etter ditt behov.

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss
Lightning

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Star Elektro er et trygt valg når du trenger hjelp med det elektriske!