elektriker i bergen

Solenergi

I solenergien finner du en energieffektiv og smart løsning. Det er verdens eldste fornybare energikilde og er uuttømmelig, lett tilgjengelig og ren.

Solkraft nå er den raskest voksende til energikilden i verden, og et fall i utbyggingskostnadene økt med etterspørselen, har resultert i at kapasiteten på solkraft har økt 27 ganger de siste ti årene. Det er forventet at innen 2050 vil solkraft utgjøre 38 prosent av kraftproduksjonen i verden.

Solcelleanlegg fra Star Elektro

Star Elektro har erfaring fra flere typer solcelle-anlegg både i boliger, innenfor landbruk og i bedrifter. Vi samarbeider med flere leverandører og kan hjelpe til med å planlegge og installere solcelle-anlegg.

Solceller lager strøm fra solenergi og kan dekke strømforbruket direkte eller via salg og tilbakekjøp hos strømleverandører. Solcelle-paneler er i de aller fleste tilfeller enkle å installere og medfører som regel bare små inngrep i konstruksjonen. Bruk av solceller vil gi bygget et bedre energimerke og bidra til å øke byggets verdi. Det kan også søkes om Enova-støtte – noe som er med på å redusere installasjonskostnadene ved anskaffelse av solcelle-anlegg.

Mulighetene for utnyttelse av solenergi avhenger av beliggenhet, solforhold og muligheter for innfesting. Solceller kan integreres i takflaten og monteres både på flate og skrå tak, samt på fasade.
Star Elektro kan hjelpe deg med å finne riktig type solcelle-anlegg.

Solcellepanel

Vi kan ofte føle her på Vestlandet at sola knapt skinner og at solcellepanel må være unyttig, men her er faktisk mer enn nok til at solcelleløsningen blir effektiv. De siste årene har teknologien endret seg og det samme har strømprisene. Dette er en energikilde som ikke gir noe utslipp og er derfor meget miljøvennlig.

Det er ingen bevegelige deler i solcellepanel og det krever svært lite vedlikehold.

Det kan være nødvendig med vasking av og til, men normalt sett blir det meste av skitt og støv fjernet av et godt regnskyll.

Levetiden på solcellepanelet er ca. 25 – 50 år og blir levert med en produksjonsgaranti på 25 år.

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss
Lightning

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Star Elektro er et trygt valg når du trenger hjelp med det elektriske!